โœ“ Eigen showroom (Op afspraak)
โœ“ Eigen monteurs
custom

Showroom

Home ยป Showroom

Bezoek onze showroom

In onze showroom kunt u onze uitgebreide collectie kachels en haarden in het echt bewonderen. Wij hebben een ruime keuze aan verschillende modellen, prijsklassen en uitvoeringen. Zo is er voor ieder wat wils!

In onze showroom hebben wij diverse kachels en haarden opgesteld, zodat u de sfeer en warmte kunt ervaren die deze prachtige producten uitstralen. Naast de vele brandende opstellingen, hebben wij ook een groot digitaal scherm waarop wij nog talloze andere exemplaren kunnen tonen.

Wij vinden het belangrijk om onze klanten zo goed mogelijk te adviseren en te begeleiden bij de aankoop van hun kachel of haard. Daarom staan onze ervaren medewerkers altijd voor u klaar om u te voorzien van een degelijk en eerlijk advies. Bij ons kunt u rekenen op helder en compleet inzicht in de mogelijkheden en uitvoeringen, zodat u een weloverwogen keuze kunt maken.

Naast kachels en haarden bieden wij ook maatwerk meubels aan voor uw haard of tv-meubel wand. U kunt deze in onze showroom bekijken en wij helpen u graag bij het ontwerpen en realiseren van uw eigen maatwerk meubel.

Kom gerust langs in onze showroom in Riel en laat u inspireren door de vele mogelijkheden die wij u kunnen bieden. Onze medewerkers staan voor u klaar en helpen u graag verder!

Onze showroom is alleen te bezoeken op afspraak.
Op zoek naar de perfecte kachel of haard voor uw huis? Kom langs bij Van Houtum Kachels in Riel (NB) en ervaar zelf de warmte en sfeer van onze kachels en haarden.
of

Contact

Spoorweide 5b
5133 NM Riel
Alleen op afspraak!

Volg ons online

ยฉ Van Houtum Kachels - Website gerealiseerd door Allround Web ๐Ÿš€