✓ Eigen showroom (Op afspraak)
✓ Eigen monteurs
custom

Camera inspectie

Home » Camera inspectie

Heeft u twijfels over de huidige staat van uw rookkanaal of schoorsteen?

Dan kunt u een camera inspectie laten uitvoeren om er zeker van te zijn dat u veilig kunt stoken. Met een geavanceerd camerasysteem bekijken wij met de grootste nauwkeurigheid de binnenkant van uw rookkanaal of schoorsteen. Zo worden o.a. knelpunten, verstoppingen, asbest, beschadigingen en verzanding opgespoord zonder dat het rookkanaal hiervoor moet worden opengebroken. Ook kan de bouwkundige staat van het schoorsteenkanaal bekeken worden evenals de algemene eigenschappen van uw kanaal eenvoudig bepaald zoals de vormgeving, materiaalsoort en de diameter. Op basis van de resultaten van onze camera-inspectie, zal Van Houtum kachels u graag informeren en adviseren. De kosten van een Camera inspectie zijn € 150,-inclusief btw

Moet er na aanleiding van een camera inspectie werkzaamheden worden uitgevoerd om uw rookkanaal / schoorsteen te herstellen, dan krijgt u van ons 50% terug van de gemaakte kosten van camera inspectie retour; dus € 75 korting.

Op zoek naar de perfecte kachel of haard voor uw huis? Kom langs bij Van Houtum Kachels in Riel (NB) en ervaar zelf de warmte en sfeer van onze kachels en haarden.
of

Contact

Spoorweide 5b
5133 NM Riel
Alleen op afspraak!

Volg ons online

© Van Houtum Kachels - Website gerealiseerd door Allround Web 🚀