Van Houtum kachels is al ruim 17 jaar een gerenommeerd en gespecialiseerd bedrijf in de kachel- en haarden branche. Onze bedrijfsfilosofie is o.a. erop gericht om de klant zo helder en compleet mogelijk inzicht en uitvoering te geven in zijn/haar wensen. Een degelijk en eerlijk advies geven is daarom één van onze speerpunten die we graag aanbieden vanuit onze eigen showroom in Riel (NB). Vele kachels en haarden hout, elektrische, pelletkachels, staan hier “brandend” opgesteld

zodat al snel een goede indruk wordt verkregen van de sfeer en warmte die de kachel of haard uitstraalt. Hiernaast zijn nog talloze andere exemplaren virtueel te bewonderen via ons groot digitaal scherm. We zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen wel een kachel of haard bestaat gezien de zeer grote diversiteit in modellen, prijsklassen en uitvoeringen. We tonen de mogelijkheden graag!

Maatwerk meubels voor uw haard of een tv meubel wand kunt u in de showroom komen bekijken. Van Houtum kachels is het adres voor “u maatwerk”

Ook voor kachelonderdelen, rookkanalen, reparaties, en overige service bent u meer dan welkom op onze gezellige locatie. Maak gerust een telefonische afspraak op 06-22935307.

Naast onze eigen showroom kunnen desgewenst ook vele modellen ter plekke worden bekeken in een grote showroom van ruim 1200 m² in Lunteren (Gld). Vraag vrijblijvend naar deze showroom kaart met de openingstijden en routebeschrijving via mail, telefoon ..

Een ander speerpunt bij Van Houtum kachels is service in de breedste zin van het woord. Zo wordt uw kachel of haard vaak rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek / groothandel die voor ons als verlengstuk werken. Hierdoor is de levertijd minimaal en leverbetrouwbaarheid optimaal. Vanzelfsprekend installeren wij zelf uw pronkstuk vakkundig en vertrekken pas zodra alles 100% naar tevredenheid is en………. alles weer netjes opgeruimd is.

In de afgelopen jaren zijn we ons ook steeds meer gaan specialiseren in complete projectbouw rondom kachels en haarden. Het doet ons deugd dat steeds meer klanten voor dit totaalplaatje gaan want deze uitdaging gaan we graag met u aan! Kom gerust met uw eigen plan of laat u informeren naar de vele mogelijkheden op dit gebied.