โœ“ Eigen showroom (Op afspraak)
โœ“ Eigen monteurs
custom

Over ons

Home ยป Over ons

Van Houtum Kachels

Ruim 18 jaar geleden begon Van Houtum Kachels als gespecialiseerd bedrijf in de kachel- en haardenbranche. Onze bedrijfsfilosofie is gericht op het geven van een helder en compleet advies aan onze klanten, waarbij we maatwerk niet schuwen.

Advies en showroom

In onze eigen showroom in Riel (NB) vindt u een groot aantal kachels en haarden, waaronder hout-, elektrische- en pelletkachels. We hebben deze opgesteld op een dusdanige manier dat u een goede indruk krijgt van de sfeer en warmte die de kachel of haard uitstraalt. Ook zijn er nog talloze andere exemplaren virtueel te bewonderen via ons groot digitaal scherm. We zijn ervan overtuigd dat er voor iedereen wel een kachel of haard bestaat gezien de zeer grote diversiteit in modellen, prijsklassen en uitvoeringen. Maatwerk meubels voor uw haard of een tv meubel wand kunt u in de showroom komen bekijken.

Service

Van Houtum Kachels levert niet alleen kachels en haarden, maar verzorgt ook de installatie en biedt service in de breedste zin van het woord. Zo wordt uw kachel of haard vaak rechtstreeks geleverd vanuit de fabriek of groothandel die voor ons als verlengstuk werken, waardoor de levertijd minimaal en leverbetrouwbaarheid optimaal is. We installeren uw pronkstuk vakkundig en vertrekken pas zodra alles 100% naar tevredenheid is en alles weer netjes is opgeruimd.
Op zoek naar de perfecte kachel of haard voor uw huis? Kom langs bij Van Houtum Kachels in Riel (NB) en ervaar zelf de warmte en sfeer van onze kachels en haarden.
of

Contact

Spoorweide 5b
5133 NM Riel
Alleen op afspraak!

Volg ons online

ยฉ Van Houtum Kachels - Website gerealiseerd door Allround Web ๐Ÿš€