✓ Eigen showroom (Op afspraak)
✓ Eigen monteurs
custom

Onderhoud & Reparatie

Home » Onderhoud & Reparatie

Service

Van Houtum Kachels beschikt over een eigen service dienst welke zorg draagt voor het jaarlijks onderhoud van uw gaskachel of gashaard. Dit om een langere levensduur te garanderen en de kans op storingen te beperken. Indien u gebruik maakt van ons onderhoudsprogramma, dan bent u ook gegarandeerd van een snelle service bij een eventuele storing. Onderhoud vrijstaande gaskachel (open systeem): € 89, – Onderhoud inbouw/vrijstaand gashaard gesloten systeem € 149, – De bovenstaande prijzen zijn inclusief btw en voorrijkosten voor bestaande klanten. Voor nieuwe klanten geldt een eenmalige toeslag van € 35,- voor de voorrijkosten.

Onderhoud houtkachels

Reparatie

Wij zijn gespecialiseerd in de reparatie en revisie van gaskachels/haarden – gevelkachels – houtkachels of haarden. Voor bestaande klanten, voor nieuwe klanten komt er eenmalig  €35,-voorrijkosten bij.

Reparatie Gaskachels:
Heeft u een gaskachel die u zelf niet meer kunt opstarten of gaat deze spontaan uit ? Wij helpen U graag. Het probleem zit hem meestal in het feit dat deze kachel of haard niet jaarlijks wordt onderhouden en is vaak na een onderhoudsbeurt weer in orde. Het kan natuurlijk ook zijn dat er een onderdeel vervangen moet worden zoals een thermokoppel of bougie.

Reparatie/Onderhoud Houtkachels:
Vervangen onderdelen; zoals kachelruitjes of mica glas -Koort of vilt pakking -vuurstenen of vermicolite stenen, onderdelen zoals hang- en sluitwerk, hitteschild of remplaat.

Reparatie Gevelkachels:

Heeft u een gevelkachel die niet meer naar behoren werkt? Dan kunt u bij ons terecht voor reparatie en onderhoud. Onze tarieven voor reparatie en onderhoud van gevelkachels zijn zeer concurrerend en de kosten voor reparatie bedragen € 79,- euro inclusief btw

Spuitwerkzaamheden
Wij maken uw kachel weer netjes door hem opnieuw te spuiten in kleur naar uw keuze.

Gehele revisie:
Wij halen uw kachel thuis op, reviseren deze volledig en komen hem nadien weer netjes terug plaatsen.

Vraag vrijblijvend naar de mogelijkheden. 06-27256278 of 013-5343417 / info@ kachelsite.nl

Op zoek naar de perfecte kachel of haard voor uw huis? Kom langs bij Van Houtum Kachels in Riel (NB) en ervaar zelf de warmte en sfeer van onze kachels en haarden.
of

Contact

Spoorweide 5b
5133 NM Riel
Alleen op afspraak!

Volg ons online

© Van Houtum Kachels - Website gerealiseerd door Allround Web 🚀