โœ“ Eigen showroom (Op afspraak)
โœ“ Eigen monteurs
custom

Offerte aanvragen

Home ยป Offerte aanvragen

We begrijpen dat het kiezen van de juiste kachel of haard een belangrijke investering kan zijn en daarom bieden we u graag de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor het product van uw keuze.

Om u zo goed mogelijk van dienst te zijn, vragen we u om het formulier op deze pagina in te vullen met uw gegevens en uw specifieke wensen en eisen voor de kachel of haard die u zoekt. Onze deskundige medewerkers zullen vervolgens zo snel mogelijk contact met u opnemen met een vrijblijvende offerte en eventuele aanvullende informatie of advies.

We bieden een breed scala aan kachels en haarden van verschillende merken en stijlen, en we zijn er trots op dat we alleen producten van hoge kwaliteit aanbieden die voldoen aan de strengste normen. We zijn ervan overtuigd dat we u de beste prijs en service kunnen bieden, en we kijken er naar uit om u te helpen bij het vinden van de perfecte kachel of haard voor uw huis.

Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Op zoek naar de perfecte kachel of haard voor uw huis? Kom langs bij Van Houtum Kachels in Riel (NB) en ervaar zelf de warmte en sfeer van onze kachels en haarden.
of

Contact

Spoorweide 5b
5133 NM Riel
Alleen op afspraak!

Volg ons online

ยฉ Van Houtum Kachels - Website gerealiseerd door Allround Web ๐Ÿš€